Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Summa: 0 kr
Till kassan

Om oss

Savilerow grundades med vision om att skapa det enkla hållbara modet där fokus ligger på hög kvalité till bra pris. Efter mångårig erfarenhet av att jobba som återförsäljare med de flesta av branschens starkaste varumärken valde vi att ta fram det vi tyckte saknades.
En riktigt snygg skjorta, i riktigt bra kvalité, till ett riktigt bra pris.

Hur kan vi hålla ett riktigt bra pris?
Genom att kapa ett led i distributionskedjan och endast sälja produkterna på vår egna webbsida slipper vi kostnaderna vid införsäljning. Vi har även valt att ta fram tidlösa produkter för att de ska kunna leva vidare oavsett säsong/årstid, vilket gör att vi undviker prisnedsättningar och reasvinn.
Vårt mål är inte att bli störst, utan vi vill växa i takt med nöjda kunder. Vi kommer inte att lägga ner mängder på marknadsföring, utan istället erbjuda ett riktigt bra pris – året om.

Det ska både kännas och synas att du bär Savile Row
Vi har noga valt ut både passform och tyg för att skapa tidlösa plagg som lever vidare oavsett årstid eller säsong. Ett plagg du väljer de gånger du vill bära en riktigt snygg skjorta.
Vi tummar aldrig på kvaliteten, varje passform och mönster måste vara helt perfekt. Därför lägger vi stor vikt i valet av exklusiva textilier. Genom att ta fram dubbelt så många storlekar som många av våra konkurrenter ger vi dig möjlighet till ännu bättre passform.
All produktion sker uteslutande i Europa där vi kan hålla god kvalitetskontroll över arbetsvillkoren för arbetarna i fabrikerna, vilket känns viktigt för oss. Vi har även valt att endast arbeta med leverantörer som är miljöcertifierade enligt ÖKO Tex 100.


Vi vill vara det självklara valet för dig när du ska välja skjorta för vardag, arbete, fest, eller andra tillfällen då din skjorta behöver vara stilren, uppklädd, ledig eller bara snygg och bekväm.

snabb hantering
inom 1-2 dagar
bra kvalitet
till riktigt bra pris
vi hjälper dig!
kontakta vår kundtjänst